Jó Ember Díj 20202020. szeptember 13-án 11.00 órai kezdettel tizenötödik alkalommal adja át a Káplár László Jó Ember Díjat a Káplár László Emlékére Kulturális Alapítvány. Az esemény helyszíne a Csorba Győző Könyvtár Belvárosi Fiókkönyvtár és Ifjúsági Tanuló Tér (Pécs, Király u. 9.).

A rendezvény nyitott, azon minden érdeklődő részt vehet, azonban a járványhelyzetre való tekintettel ebben az évben regisztrációhoz kötött a részvétel, a regisztráció itt végezhető el: https://forms.gle/tqGD3LPCQkessjzs8

COVID-tájékoztatás
A programon résztvevőktől kérjük, hogy tartsák be az alábbi szabályokat:
- A terembe való belépés előtt, kérjük mosson kezet, illetve vegye igénybe a fertőtlenítő pontokon elhelyezett kézfertőtlenítő szert!
- Kérjük, hogy az ülőhelyek elfoglalásakor ügyeljen a szükséges távolságtartásra, egy-egy szék kihagyásával (kivéve az Önnel egy háztartásban élő hozzátartozói esetén)!
- A programon csak egészséges személyek vehetnek részt, kérjük, hogy amennyiben hőemelkedést, lázat, légúti fertőzés tüneteit észleli, maradjon otthon!
- Kérjük, hogy amennyiben hatósági megfigyelés alatt áll vagy karantént rendeltek el az Ön számára, illetve, amennyiben tudomása van arról, hogy az elmúlt két hétben érintkezett igazolt Covid beteggel, maradjon otthon.
- Kérjük, vegye figyelembe, hogy a programon mindenki saját felelősségre vesz részt!

Köszönjük az együttműködést!


Az esemény a Csorba Győző Könyvtár támogatásával valósul meg.


Az eseményről a szervezők videóközvetítést tartanak, amely a www.facebook.com/joemberdij címen lesz elérhető.


Vissza a kezdőlapra

Káplár László Emlékére Kulturális Alapítvány
Székhely: 7624 Pécs Szent István tér 17.
Adószám: 18326859-1-02 - Bankszámlaszám: 50800104-11096568
Szervezet nyilvántartási száma: 02-01-0001532
Eljáró bíróság neve: Pécsi Törvényszék
Alapító: L. Csépányi Katalin
E-mail: info@joemberdij.hu